OM OSS

*‍‍ Caroline, Fredrik & Nea
‍* God hälsa
*Balans & variation
* Regnbågskost & periodisk fasta
* Träning & rörelse
‍* Kallbad
* Omväxling

AHEALTH vill inspirera människor att hitta ett bättre välmående. Genom sundare och renare kost, ett friskare och rörligare liv samt ett bättre mindset tror vi att man kan öka sin energi både fysiskt och psykiskt. Därigenom kan man nå sina individuella mål samt en hälsosam, långsiktig och hållbar livsstil.

vegetables

Vi som ligger bakom AHEALTH heter Caroline och Fredrik och har ett stort intresse av att må bra på alla möjliga sätt. Caroline har arbetat som professionell dansare och Fredrik har spelat på hög nivå i olika sporter och genom att fortsatt att vara fysiskt aktiva vet vi hur viktigt det är med kost och hälsa. Vi båda har idrottat hela våra liv sen vi var små. Intresset fortsätter att växa med åren och vi tycker det blir mer och mer roligt, givande och intressant. I dag är Caroline utbildad till kostrådgivare och Fredrik till coach.

Vi är övertygade att ens val gällande kost, träning och personlig utveckling är avgörande för hälsan på alla plan. I dag lever människan i ett stressigt samhälle där allt går väldigt fort och vi stannar sällan upp och reflekterar över vad vi verkligen vill och behöver. Alla människor har olika förutsättningar och fungerar på olika sätt, men det här är för dig som vill byta spår, förändra och bryta mönster i livet. Allt är möjligt – bara man vill!